Prirodni lekovi protiv depresije

Kod depresije i svih tih negativnih raspolozenja POMAZE definitivno caj : IVA+LIPA+MACINA TRAVA+KANTARION+SPORIS+MAJCINA DUSICA.Kuva se u 1l vode i stavlja se po jedna grancica.treba piti 40 dana,svaki dan po 1l i to tri puta dnevno.

Ovo je recept koji ce vam takodje pomoci da malo zivnete jer daje snagu i energiju a i te kako se osjecamo iscrpljeni kada smo depresivni.Ja sam pila antidepresive ali kako nisam pronasla odgovarajuci koristim prirodne lijekove+redovna setnja i vjezbe.Recept:1 kg cvekla+1 kg sargarepa+1kg jabuka+3 kasike meda.Sve treba izrendati i jesti 3 puta dnevno po 1 veliku kasiku.Jesti 40 dana i budite samo UPORNI.

Recept2:4 limuna,3 glavice crnog luka,3 oraha,1 jabuka,ovo izrendati+4 case vode,ruzmarin.+ 3 kasike meda.Takodja piti 40 dana i to 3 puta dnevno i po jednu malou kasicicu.Ovo kada se napravi izgleda kao kasica za bebe i nije bas ukusna ali POMAZE.Pravi se 3-4 puta da bi isteklo za 40 dana.

PROBAJTE OVO I VIDJECETE DA POMAZE ALI NE KORISTITI SA ANTIDEPRESIVIMA ILI DRUGIM TABLETAMA.Posle nedelju dana bice vam bar malo lakse.

By Nikolaydonetsk

net

You may also like...

Leave a Reply

%d bloggers like this: